Rabeberpaj
Här kommer ett litet recept på rabarberpajen jag bjöd mina föräldrar på i fredags, den blev poppis och jag serverade den med lite vaniljkesella, pappa hade dock föredragit vanlig vaniljvisp, han tycker KAVARKEN var lite för osöt. Nästa gång ska han få sin vaniljvisp :)
2 msk kokosolja
½ dl hyvlad mandel
½ dl hackade nötter ( jag använde paranötter,cashew, mandel)
1½ dl riven kokos
1½ dl mandelmjöl
3 msk kokossocker
1 ägg
1. Sätt ugnen på 175c.
2. Blanda alla ingredienser i en bunke så att det blir en smulpaj
3. Lägg Bär/rabarber/äpplen/ eller vad som önskas i botten av formen, och strö över smuldegen.
4. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min så den får fin färg.
Gott och enkelt !

½ dl hyvlad mandel
½ dl hackade nötter ( jag använde paranötter,cashew, mandel)
1½ dl riven kokos
1½ dl mandelmjöl
3 msk kokossocker
1 ägg
1. Sätt ugnen på 175c.
2. Blanda alla ingredienser i en bunke så att det blir en smulpaj
3. Lägg Bär/rabarber/äpplen/ eller vad som önskas i botten av formen, och strö över smuldegen.
4. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min så den får fin färg.
Gott och enkelt !
Denna va helt suveränt god :) Gjorde den på min födelsedag till mina gäster och dom kunde inte sluta äta av den. Tack för toppenrecept :)
Kram